sâmbătă, 20 februarie 2010

Genele false - o inventie super-inspirata!

Oricat de discret ar fi un make-up , genele false sunt vinovate de efectul "wow!" al acestuia. Merita sa le incercati macar o data pentru felul in care va fac sa va simtiti.Fie ca sunt gene tip banda fie individuale, obligatoriu trebuie folosit adezivul specific. De regula, genele tip banda se pot "refolosi" tocmai din cauza ca adezivul pentru ele este mai soft decat cel pentru gene individuale.


Foarte des sunt intrebata de fete daca isi pot lipi genele false singure. Este destul de greu avand in vedere ca trebuie tinuti ochii inchisi sau semi-inchisi, dar dupa cateva incercari veti reusi. Depinde de indemanarea fiecareia. Daca incercarea esueaza, se asteapta sa se usuce adezivul apoi delicat se dezlipeste, se curata urmele de adeziv si se incearca din nou.
Nu trebuie sa doara la dezlipire ! Daca doare nu fortati dezlipirea; aplicati putin baby oil, asteptati cateva secunde si incercati din nou.


In ceea ce priveste genele individuale sunt mai costisitoare de montat de una singura si, in plus, adezivul este mai rigid. La dezlipire se poate folosi fie o solutie de indepartat gene fie baby oil dar sub nici o forma nu se vor indeparta "tragand" de gene cu mana sau cu penseta. Riscati sa ramaneti fara genele naturale !
Nu va fie teama sa incercati si genele asa-zise "wild" folosite la machiajul fantezie de regula. La un party select, in club, etc un astfel de look te scoate din anonimat garantat. Nu uitati insa sa le dezlipiti ziua. Genele false nu sunt potrivite pentru un machiaj de zi .

Lora
----

Un comentariu: