marți, 16 februarie 2010

Cateva sfaturi pentru un machiaj rezistent

1. Pentru acelea dintre dumneavoastra care se confrunta cu problema „buze uscate” va recomand pentru un machiaj rezistent sa faceti un amestec din putin luciu de buze cu un strop din crema dumneavoastra hidratanta (cea pe care o folositi in fiecare zi) si cu putina pudra pulbere (nu compacta). Faceti acest amestec pe mana dumneavoastra (produsul incalzit la temperatura corpului adera mai bine pe piele) si apoi cu o pesula aplicati pe buze.
Pentru un plus de culoare puteti face un contur cu un creion de buze in culori naturale, iar pentru un plus de glamour la un machiaj de seara puteti sa aplicati particule de luciu.

2. Fardul de obraz cremos va recomand sa-l amestecati cu putina pudra pulbere inainte de a-l aplica. Se va fixa mult mai bine iar intensitatea culorii se va diminua, aratand mult mai natural pe pometi. Nu uitati sa „blend-uiti” bine culorile pe fata. Nu trebuie sa se distinga unde ati inceput si unde ati terminat de aplicat blush-ul.

3. Fardul de pleope crema va recomand sa-l amestecati pe mana cu putina pudra pulbere inainte de aplicare. Puteti sa va folositi degetele pentru a presa delicat compozitia pe pleoape. Nu uitati sa aplicati inainte baza pe toata pleoapa: adica fardul pudra bej cat mai aproape de culoarea pielii dumneavoastra sau roz pal pentru acelea dintre dumneavoastra care sunteti blonde cu pielea foarte alba.

4. Nu puteam desigur sa uit de khol. Inainte sa-l aplicati, va sfatuiesc sa-l frecati delicat intre palme pentru cateva secunde (in jur de 15) si apoi sa il incercati pe mana. Produsul se va incalzi astfel si rezultatul este ca va „aluneca” pe piele, nu-l ve-ti simti la fel de rigid ca si inainte. Pentru o culoare mai intensa, inmuiati varful khol-ului intr-un strop de apa minerala.
Nu va speriati ca dunga nu este perfecta si trebuie sa o luati de la capat. Luati o pensula mai rigida (de exemplu cea pentru smokey eyes) si treceti de la un capat la celalat al ochiului cu ea amestecand si omogenizand culoarea. Astfel, ochiul va parea „lucrat”.

Lora
----

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu